top of page

Het atelier van De Knopendoos

 

 

De trainingen vinden plaats in het atelier van Oma's Knopendoos aan de installatieweg 31. In dit atelier vindt je 2 verdiepingen aan kunst, hobby en creatieve materialen.

Van maandag tot en met donderdag vinden hier dagbestedingsactiviteiten plaats en buiten deze tijden wordt individuele begeleiding en coaching gegeven op diverse creatieve gebieden. 

Het atelier staat bekend als een omgeving waarin men zich even helemaal terug kan trekken van de hectische maatschappij en op diverse manieren tot rust en zichzelf kan komen. 

Heeft u behoefte aan een gesprek voordat de training beging of vindt u het prettig om de locatie te bezoeken, voelt u zich dan welkom om een afspraak op een ander tijdstip te maken. 

kracht van creativiteit_images18.png
kracht van creativiteit_images19_edited.

Locatie

knoop01_edited.png

Dagbesteding kan ook worden gevolgd op basis van PGB. Hierin maak jij zelf afspraken over de zorg. Jij bent dan, eventueel samen met je bewindvoerder of curator, de baas over je eigen zorgtraject. Er moet wel aan een aantal voorwaarden worden voldaan voor je hiervoor in aanmerking komt. Het zorgkantoor waar je onder valt, kan je hier meer informatie over geven. 
 

Om dagbesteding te volgen op basis van de WMO werken we volgens de 'Dronter Koers'.

 

Dat betekent dat je toestemming van je gids nodig hebt, voordat je bij ons kunt beginnen.
 

Samen met een gids breng je je mogelijkheden in kaart en wat er nodig is om jou te ondersteunen. Daarvoor stelt jouw gids een routeplan op. Daar hoort een beschikking bij. Pas als de gids de beschikking heeft afgegeven mag je beginnen bij Oma’s Knopendoos.

Kom je uit Kampen, Lelystad of Elburg? Neem dan contact voor de mogelijkheden op met Mirjam

Omdat de zorgregels zo ingewikkeld zijn heeft de overheid geregeld dat iedereen die afhankelijk is van zorg onafhankelijke ondersteuning kan krijgen bij het regelen van zijn zorg. Dit heet onafhankelijke clientondersteuning. Druk hier voor de website.

knoop01_edited.png

Omas Knopendoos

Installatieweg 31

8251 KP  Dronten

info@omasknopendoos.nl

(0321) 383 101

Mirjam (06)  41 28 34 84

kracht van creativiteit_images18.png
bottom of page